Woensdag 11 en donderdag 12 november 2020. Pieterpad route 5 & 6.

Route 5 hebben we tot 4,5 km voorbij Schoonloo gelopen. Daar hebben we overnacht in een geweldige Bed & Breakfast (de Sloapstee) met sauna en hottub (daar hebben we ook uitgebreid gebruik van gemaakt). Perfecte B&B; zeer comfortabel en erg prettig/luxe na zo’n vermoeiende wandeling. Heerlijk om de spieren te ontspannen. Super goed dus en helemaal niks op aan te merken en in verhouding ook zeker niet duur (77,50 euro per nacht en voor hottub/sauna; 15 euro per gebruik extra). De eigenaren waren heel aardig en dachten in alles mee. Het ontbijt was heerlijk (met heerlijk zelf gebakken brood!). De volgende ochtend zijn we achter de eigenaresse haar (electrische) auto aan naar Sleen gereden (haar idee/suggestie). Daar hebben we onze auto geparkeerd en zijn toen met haar weer teruggereden (tegen een kleine vergoeding) en hebben toen vanaf daar de rest van route 6 naar Sleen gelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *